Facebook Marketplace Nedir?

Yazar: Sare Medya | Tarih: 29-06-2018 17:34:02 | Kategori: Genel

 

Facebook Marketplace Ne Kadar Önemli ?

Facebook Marketplace adından da anlaşıldığı gibi İnternet aracılığıyla kullanıcıları arasında gerek kurumsal gerek bireysel satış hizmeti sağlayan bir açık pazar platformu kurmuştur.

Facebook Pazar Yeri ’ni neden kullanmalıyım?

Facebook Marketplace içerisinde size uygun birçok fırsatlara ulaşabilirsiniz. Herhangi alternatif bir uygulama indirmenize gerek kalmaz. Birçok satıcı ile binlerce ürüne istediğiniz gibi filtreleme sistemi ile erişebilirsiniz.

Nereden ulaşabilirim?

Masaüstünden Facebook sayfasına giriş yaparak, Facebook uygulamasında ve tabletlerde kullanılabilir. IOS'ta veya Android'deki uygulamanın en üstünde, uygulamanın en alt kısmına bakın  simgesine ulaşacaksınız . Eğer masaüstünden giriş yapıyorsanız , Facebook sayfasının sol tarafında Marketplace'i bulabilirsiniz .

 

İnsanlar ne tür ürünler alır ve satar?

Sıfır veya ikinci el olmak üzere istediğiniz ürüne kıyafetlere, hatta arabalara ve evlere ulaşabilirsiniz. Yerel bölgenizdeki ürünleri listeleyerek bulmak kolaydır. Satın alma ve satma basittir ve satın almadan önce başkalarıyla bağlantı kurabilir ve öğeleri şahsen görüntüleye bilirisiniz. Daha fazla bilgi için Facebook Marketplace Hakkında linkine tıklayınız.

Marketplace 'te güvenli iletişim kurabilirim?

Kullanıcılar yalnız  Facebook'ta paylaştığınız bilgileri görebilir. Ne kadar bilgi paylaşacağına karar vermelisiniz. Kötü niyetli kullanıcıları önlemek Facebook Messenger'ı veya Marketplace aracılığıyla iletişim kurun. Kesinlikle Kişisel veya banka bilgilerinizi paylaşmayın.

Marketplace Hataları bildiririm hakkında

Bir kişi veya listelenen bir öğeyle ilgili, topluluk standartlarını, taciz edici davranışları veya dolandırıcılıkları ihlal etmek gibi bir sorununuz varsa, bunu Facebook'a bildirmek kolaydır. Sadece ürün sayfasındaki veya satıcının / alıcının Marketplace profilindeki bir Rapor bağlantısını arayın.

Marketplace'i ticaret yaş sınırı nedir?

Marketplace'ten satın almak ve satmak için 18 yaşında veya daha büyük olmanız gerekiyor.

 

Pazar Yerini hangi ülkeler kullanılabilir?

Şuan aktif olarak kullanılacak olan ülkelerin listesi ;

 

Pazaryeri, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Belize, Bulgaristan, Kanada, Şili, Kosta Rika, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Ekvador, Estonya, Dominik Cumhuriyeti, Finlandiya, Fransa, Almanya'da, Yunanistan, Macaristan, Hindistan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Panama, Paraguay, Peru, Filipinler, Portekiz, Porto Riko, Romanya, Singapur, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayland, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri ve Uruguay.

.

 


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım