Google Arama Sonuçlarında Göstereceği Yeni Özelliği Google Post

Yazar: Sare Medya | Tarih: 29-06-2018 17:51:36 | Kategori: Genel

Google Arama Sonuçlarında Göstereceği Yeni Özelliği " Google Post " açıkladı.

Şimdi hepimizin aslında bildiği bir konunun altını çizeceğim. Doğru bilgiyi internette search ederek bulmak. Hepimiz arama sonuçlarında karşımıza çıkan bilgi karışıklığının farkındayız. Tabi ki Google ‘da bunun farkındaydı ve artık buna müdahale etmek için bir güncelleme getirdi.
Temel özellikleri Twitter ile benzer olan Google Post ile kullanıcılar doğru içerik bilgisine erişebilecekler.

Peki Google Post nasıl çalışacak ?

Twitter ‘da onaylanmış hesapların postları gibi aynı şekilde Google Post ‘da onaylanmış hesaplarda arama sonuçlarında üst sıralardan giriş yapacaklar.
Google Post tam olarak aslında Google tarafından doğrulanan hesapların bilgilerine ulaşmaya çalışan kullanıcılar direk birinci elden girilen bu içerikleri kullanıcıları ile buluşturmaya yardımcı olacak.
Google Post doğrulanmış hesaplar kendi istedikleri link, metin, fotoğraf, GIF ve video gibi bir çok içerik çeşitlerini hesapları üzerinden paylaşabilecekler.
Google’ın yeni Posts servisiyle öncelikli amacı, doğrulanmış hesapların daha bulunabilir içerikler sunarak diğer güçlü sitelerin arasından kurtarmak.

Google Post Nerelerde Kullanılacak !

Google şimdilik sadece müzeler, spor takımları, spor ligleri, filmler ve ünlülere ait hesapları doğrulayarak, Google Posts ’un özelliklerinden faydalanmasını sağlayacak. Başlangıçta kısıtlı bir ülke çerçevesinde sunulan güncellemenin, ileriki günlerde kapsamı genişletilecek ve ulusal çaptaki tüm Google kullanıcıları için yayınlanmış olacak.

 

 

Google Post sayfasına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım